BonPhysics B.V.

In 1997 is BonPhysics opgericht door Victor de Haan. Hij merkte in het bedrijfsleven en onderwijs een groeiende behoefte aan het uit besteden van kleinschalige Research & Development activiteiten. Met het oprichten van BonPhysics wilde hij deze behoeften beantwoorden.
Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 20 jaar met afgeronde en lopende projecten in het binnen- en buitenland.

In 2017 is Lianne de Haan van start gegaan met werken voor BonPhysics B.V. Aangezien zij nog studeert, richt ze zich met name op de wat kleinere opdrachten, zoals het schrijven van gebruiksaanwijzingen. Daarnaast is het up-to-date houden van deze website een van haar bezigheden.

Victor de Haan

Victor de Haan is geboren in 1965, te Dordrecht. Hij voltooide hier in 1986 zijn bachelor Natuurkunde aan de Hoger Technische School. Daarna rondde hij zijn master in 1991 en zijn Ph.D. in 1995 af, aan de Technische Universiteit te Delft.
Hij heeft met en voor verschillende bedrijven of instanties gewerkt (projecten). Bovendien heeft hij de ‘van Ouwekerk prijs’ gewonnen bij één van deze projecten.

Momenteel is hij directeur van BonPhysics en is hij gespecialiseerd in elektromagnetische en neutronen straling.

Lianne de Haan

Lianne de Haan is geboren in 1998, te Dordrecht. In 2016, rondde zij cum laude haar VWO af aan CSG de Willem van Oranje te Oud-Beijerland. Momenteel studeert zij Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Voor BonPhysics richt zij zich met name op het maken van gebruiksaanwijzingen bij de software die Victor schrijft. Ook het creëren en bijhouden van deze website valt onder haar bezigheden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog een vraag die deze website niet beantwoordt? Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: ++31 (0)78 6767023
Email: victor@bonphysics.nl
Adres: Laan van Heemstede 38, 3297 AJ, Puttershoek

Handelsregisternr.: 23085607 van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Zuid-Holland Zuid
KNAB Bank: NL28KNAB0255336187